Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel fromspring Get This.

Segmen Jom Follow Reramai by Hany

*kalau kamu nak join, tekan banner kat atas tuh!

oker, nak join ada syarat-syarat taw!
ini diaaa..



SYARAT-SYARAT :
  1. Follow blog Hany. Mesti taw :P mekaseh :)
  2. Buat satu entry pasal segmen ni yang bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY"
  3. Letak banner kat atas and linkkan ke entry ni :)
  4. Copy syarat2 ni masokkan dalam entry hampa.Takmau pon tak pa.
  5. Tag sekurang2nya 2 atau 3 orang blogger lain and pastikan depa taw :) Lagi banyak lagi bagus
  6. Letak link entry ampa kat comment box di entry ini :) And pastikan url tu full taw sebab saya akan update entry ni dari semasa ke semasa untuk masokkan url ampa.Time tu ramai2 pakat blogwalking n follow k! :)
    Contoh url : http://hanyrarawifsillystory.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-reramai-by-hany.html
  7. Saya akan pilih 10 blog yang cantek, kreatif n entry menarik untuk direview lepas tarikh tutup segmen ni :)

okeyh! kak hany suruh tag sekurang2nya 2 atau 3 orang blogger.. hurm, myra tag 3 orang eh! hehe ^^


SUKA? Like jer!

10 budak comel komen kat sini:

Hany Rara said...

tenkiu ye adek sudi join :)

Myra Adriana said...

@hany rara: welcome (:

...Nur Ain... said...

heyya...saya ada tag awak kat blog utk satu contest...jemput lah...

Nur Aisyah said...

dari segmen yang sama , blogwalking here . anyways nicee blog :)

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

@Myra Adriana , dTg Dari segmen n follow. Keep in touch =)

Syakila Mazlan said...

singgah and Follow dari segmen yg same :)

FiHa said...

singgah dr segmen yg same!
sudi la jenguk sini =)

ciK Eiqa said...

hai..
eiqa follow dari segmen yg same..
nice blog..
jom terjah blog eiqa.. :)

Fara said...

singgah sini..follow me too okeh..salam kenal..

nur aishah said said...

http://nuraishahaz.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-follow-reramai.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...