Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel fromspring Get This.

waa, free show woh!


hye korang! sihat ke tak sihat? kalau yang tak sihat tuh, cepat cepat pergi klinik taw!
hehe ^_^


hurm, rasanya dah lama myra tak update blog kan? eh, bukan tak update langsung taw!
update, tapi.. err, segmen dengan contest jela.. hehe. sebenarnya myra tak tahulah nak buat entry pasal apa.
hehe, tak apalah.. so, kakak chomel.. baru tadi akk tanya pasal biler nak update blog kan? ha, terus jer myra dah tahu apa nak buat entry baru.. hikhik, ade juga pembaca setia blog myra ea? oh, trimas kakk (:

eh, myra nak cerita lain la! bukan pasal nie! hee, free show? ape tuh? ha! ha! jangan buat andaian sebelum kamu baca ayat seterusnya! erm,erm. sebenarnya, pagi tadi kat sekolah myra, ada buat korban. haa, tu lah yang myra cakap free show. wuhoo, tengok dua ekor lembu disembelih depan mata tuh! *myra nie jakon taw! maklumlah, dah lama tak tengok korban lembu. raya haji hari tu pon tak sempat tangok. sediih )': !

alamak! myra lupa pulok nak bawa camera tadi kat sekolah.. kalau tak, dah lama myra kasi masuk banyak banyak foto kat dalam entry ni.. kasi perfect sikit entry ni. baru oke kan? kan? kan? hehe ^_^
tak pelah.. karang masuk bebanyak gambar, silap2 tak de orang nak tengok dan baca entry myra niyh.
*wuhaa, sedih lagi!

haha, okey2. tadi kan.. myra ada dengar budak2 kelas myra cakap. siapa kesian tengok lembu tengah disembelih, tak boleh makan dagingnya. eh, betol ke? err, myra nie tak tahu sangat pasal nie.. hehe, myra budak lagi. so, ade yang ketinggalan sikit. (:

masa balik sekolah, cikgu bekalkan budak2 bekal taw! nasi dengan kuah daging. *dalam hati myra kata: tak nak lah makan. bagi jer la ibu ngan ayah. maklumlah, myra sangat2 tak suka daging lembu. err, itu myra tak tahu..

balik rumah pulak, myra buka la polisterin yang cikgu letak nasi denga kuah daging tuh.. *waah, sedapnya! nampak macam menyelerakan lah plok! hehe, ape lagi.. myra jamah sikit nasi tuh. emm. emm. ummm.. eh, sedap nyer.. wah, tak sangka myra. pandi cikgu2 myra masak! nie nak bagi 10/10 bintang ni! :thumbsup laah:

oke. myra dah tak tahu nak tulis apelagi.. hurm, oke bai!

p/s: sedih sangat lupe nak bawa camera tadi. nak bagi tayang gambar kat korang. tapi, tak pela.. dah tak bawa kan. apa nak buat. :'')

SUKA? Like jer!

4 budak comel komen kat sini:

diana said...

kita pon tak pernah tgok lembu disembelih (:
len kali jgn lupa bawak camera ya myra !

Hany Rara said...

Jom join segmen tambahkan follower :)http://hanyrarawifsillystory.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-reramai-by-hany.html

Myra Adriana said...

@diana: hehe, kiter sama ler! oke2, naty kiter bwa camera. ^,^

Myra Adriana said...

@hany rara: terima kasih invite saya (: nanti myra join ea :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...