Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel fromspring Get This.

SEGMEN>SAYA KOMEN BLOG ANDA


nak join? klik header kat atas ni eh. (:

okey, pendapat myra tentang blog kak farhanah ni,

actually blog akk okey jer. err cuma background akk tu, mcm tak mnarik sgt..
tapi, tak tahu la kalau readers yang lain. maybe bagi mereka okey je. 
lagi satu, gambar kat sebelah tepi kiri tu, rasanya besar sangat. 
mungkin menggangu pembaca yang nak baca blog akk.
dan yang terakhir sekali, tulisan tu, myra rasa kecik sangat. 
*takde lah kecik, tapi mungkin boleh besarkan sikit. hehe

so, itu jer myra rasa patut komen blog akk..
dah takde dah! semuanya dah okey. hehe ^_^

p/s: sebenarnya myra bkanla pngomen terhebat sngat. myra pon new blogger. so, sekarang myra nak tanya pula pendapat akk tntang blog myra yang tak seberapa ni. btw, thanks ea sbb invite myra join segmen ni (:





SUKA? Like jer!

2 budak comel komen kat sini:

FarhanahAdzlan said...

aslmkm..trima kasih sbab join dan comment saya sangat2 menghargainye=)saya dah try untuk besarkan tulisan tu tp xtau knapa die still mcam tu jugak kecik..klau awk boleh bntu kasitau saya ye=)

first header dah cunn sangat dah tp klau boleh buat transparent lg cun..background ponn dah ok=)

susunan widget juga kemas dan tiada widget mrapu..thumbs up=)

dari segi entri pula..klau boleh dalam satu page ada 3 entri shja spya loading xlama untuk kasi nmpak sumer..
saya nasihatkan dalam seminggu jngan biarkan kita hnya join segmen..ga dan contest smpai tiada cerita yg menarik dr kita..pelbagaikan jenis entri spt kisah peribadi..tip2 dll=)

tu je kesuluruhan dah ok..Selalu update entri..ping entri di bnyak tmpat..comment di blog orang lain dan bnyakkan BW=)

maaf klau terkasar bahasa..Keep in touch ok=)

Myra Adriana said...

ouh, terima kasih! nanti saya perbaiki lagi (: thanks again ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...