Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel fromspring Get This.

yeaaah! Sekali Lagi !

Assalamualaikum.
yeaah, kita bertemu kembali di sini,
bersama saya.. haha
oke abaikan!

yeaahh, sekali lagi ?
eh, apa itu sekali lagi?
myra ada buat salah ke?
dengan sape?

hey! myra tak ada buat salah la! tak ada kena mengena pon dengan sape2..
cuma, budak kelas myra je la.. hee, nak tahu?
okeyla.. ceritanya macam ni, hari ni memang best giler laa!
hiyaak! best sangat sangat..

best? ape yang best?
owh ya! actually semua budak tahun enam dah buat jamuan akhir tahun
mengikut kelas masing2 laa.. tapi, haa ada tapi nie!
hehe, cikgu myra ada buat jamuan untuk sekali lagi untuk murid tahun enam..
wah, best nya! kan dah betol myra cakap.
mesti ramai yang cakap perkataan best kan?
ceh, ramai ke? follower pon sikit, ade hati nak kata ramai..
piraaah! haha..

okey2.. yang paling menggembirakan hati ni, cikgu buat jamuan di hotel..
pergh, memang kata best la.. memang dah takda perkataan lain boleh diganti dengan
perkataan best uh. tapi, ada yang tak puas hati ni..
jalan kaki je pergi hotel tu! nak kata jauh tak adalah.. dekat je.
hehe, merungut pilak aku ni. hehe nama hotel tu, Hotel Syazan Inn ..
ada sapa2 pernah pergi kat situ tak? ada? haha

hah! nak tahu tak berapa harga kena bayar?
dah nama hotel kan? mesti la kena bayar. huhu
tapi.. myra tak bayar pon, free of charge lagi tuh!
memang semua murid tahun enam tak bayar. hurm, maybe cikgu belanja kot. hihi

haa, masa balik ke sekolah pulak lain ceritanya.
huaa, yang ni mesti lawak punya laa! tapi tak tahu pulak korang kan? hehe
oke nak tahu? hurm, masa balik myra memamg jalan kat belakang dengan kawan2..
tak perasan pulak ada longkang punya besi terangakat macam jongkag-jongkit tu..
tengah syok berbual2 dengan kawan, tiba tiba jerk..
eh, mana sebelah kasut aku ni? pandang je belakang..
waaa, kasutku! tidaak! 

owh, rupa rupanya tersangkut kat celah besi longkang tu..
uwaa, rasa nak nangis je masa tu bila budak lelaki ketawakan myra :"( *sobsob
dengan buat muka selamba je, myra ambil la balik kasut tu.
hish, rasa nak maki hamun je kat besi longkang tuh. takpe2, sabo jelaa!
kalau myra ada mancis, dah lama kita bako kita bako jelaa benda alah tu! haha

series memang myra cakap, tak pernah kena macam tu.
dah la tadi tengah gembira.. alih2 terpadam terus kegembiraan tu.
aduss! apalah, myra ni.. tak kan benda sebesar tu pun tak nampak kan? haha
owhkey la, dah panjang la cerita myra ni.. sebenarnya banyak lagi nak dikongsikan bersama.
tapi, err rasa tak boleh kut.. okey laa. nantikan next entry eh? hehe ( :







SUKA? Like jer!

2 budak comel komen kat sini:

diana said...

cakap dengan cikgu awak kita pon nak join jamuan bley?hehe =.=

..MyraMissU.. said...

eh, tak bole! tak bole! dah lpas laa jamuan tu.. kesian awk.. xpe2, ada satu lgi jamuan. jamuan pengawas. kalo awk nak join, jom datng skola saya.. hihi ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...